The Resort innefattar 35 högkvalitativa lägenheter och har ett heltäckande resortkoncept.

Området

Mer än bara ett boende

Utöver de kvalitativa lägenheter finns ytterligare attribut som exklusivt tillhör de boende i The Resort. Däribland ett poolområde med pool och poolhus med bastu, ett orangeri, odlingslotter, samlingslokaler med sociala ytor, utomhuskök, boulebana och golfbilsgarage.

Läget

Oslagbart resortläge

För dig som gillar att vara aktiv finns det mesta du kan tänka dig. Golf på Ekerum Resorts prisbelönta golfbanor, tennis, padel, MTB, boule och underbara löparspår utanför dörren. Här bor du även i direkt närhet till både havet och Ölands fantastiska natur.

Uthyrning

Fri uthyrning med goda intäktsmöjligheter

Genom ett färdigt uthyrningspaket med en extern samarbetspartner ges möjlighet till goda intäktsmöjligheter utan att själv lyfta ett finger. I paketet ingår allt ifrån marknadsföring i alla tänkbara kanaler, bokningssystem, gästkontakt, betalningar, städning, bäddning och underhåll.

Du bestämmer själv vilka veckor du vill hyra ut – så löser sig resten.

Färdiga paket

Genom flertalet färdiga paket får du en heltäckande möjligheten till ett underhållsfritt boende genom paketlösningar för möblemang, städ- och underhållsservice och golf.

Möbelpaket

Genom ett samarbete med Mio erbjuder vi färdiga möbelpaket inför ditt tillträde.
Du kan med andra ord ha ett färdigmöblerat hem när du får nycklarna i handen.

Möbelpaketen är framtagna i samarbete mellan Mio och Fantastic Franks intredningsansvarige och går i harmoni med projektets visuella indentitet.

Städ & servicepaket

På The Resort får du hjälp med stort och smått genom The Resorts egna fastighetshetförvaltare Axcell. Exempelvis möjligheten att komma hem till ett städat hem, en nybäddad säng – eller varför inte en flaska champagne på kylning när du anländer till din nya bostad? 

Golfpaket

För den golfintresserade finns möjligheten att köpa färdiga golfpaket med medlemskap hos Ekerum Resort och dess prisbelönta golfbanor som ligger utanför dörren.

 

INTRESSEANMÄLAN